Opskrifter

Efter en succesfuld jagt, er her lidt inspiration til tilberedningen af de forskellige typer vildt.

Snit et stort spidskålhoved fint og hæld godt med limesaft(to-tre lime) og god oliven olie(en-to dl) over sammen med to fed knust hvidløg. Lad det hvile i minimum to timer i køleskabet og bland 200 gram frisk revet parmesan eller grana ost i.
Snit et stort spidskålhoved fint og hæld godt med limesaft(to-tre lime) og god oliven olie(en-to dl) over sammen med to fed knust hvidløg. Lad det hvile i minimum to timer i køleskabet og bland 200 gram frisk revet parmesan eller grana ost i.

Opskrift 1
ca 2kg kød gerne slag eller nakke med meget fedt 1/4 hakkes i 3mm og resten groft (8mm)
40 g salt
12 g røget paprika
8 g chili (knust flage)
8 g peber
4 ægge hvider

Opskrift 2 (ost)
1 kg kød og 250 gram bacon1/4 hakkes 3mm og resten hakkes 8mm
80 g emmeltaler
2 æggehvider
5 g peber
10 g salt
1 rød chili
4 g paprika

Puttes i alm medister Tarm som kan købes i de fleste større supermarkeder fåes både i lage og tørsaltet begge skylles fri for salt før brug
Kan steges som rå men hvis den skal fryses skal den koges ved 80 grader (1 min pr mm tarm) først

 

© 2024 - Danmarks Jægerforbund - alle rettigheder forbeholdes

https://www.jaegerforbundet.dk/